Bed & Breakfast Linssenhof

Een in privé-setting gerunde bed and breakfast! Sfeervol, rust en genieten.


Naam Datum Bericht
Johan en Petra 20 juni 2022 17 en 18/6 voor de 2de keer gebruik gemaakt van de mooie B&B van Margot. Stijlvol ingericht, van alle luxe gemakken voorzien plus een goed gevulde biologische koelkast voor een drankje en een heerlijk ontbijt. Geslapen als een roos 👌😊! Beperkt open, dus snel beslissen 🤗
Johan 10 juni 2022 Geboekt, maar uit eindelijk was me plaats 2x verkocht.
Gast 10 juni 2022 Slecht geslapen, niet tevreden
Reinier bulten 5 juli 2018 ziet er leuk uit en misschien kom ik wel een keer met mijn vriendin bij jullie overnachten waar ligt het precies in buurt als ik vragen mag wij maken geen gebruik van een paard of hond fijne avond gr Reinier bulten en ook namens mijn vriendin
Marieke Ceelaert 16 mei 2018 Warme, hartelijke ontvangst door Margot in een prachtig, zeer smaakvol ingericht appartement. Alles is superschoon, Heerlijk uitgebreid ontbijt met fruit, noten, eieren, heerlijk brood en beleg. Voor de avond staat er ook een lekker flesje wijn klaar.
Een echte aanrader. Met veel dank aan jou, Margot en zeker tot een volgende keer.
Ad & Marlies 23 oktober 2015 De ontvangst in de gloedjenieuwe B&B De Linssenhof was fantastisch , als twee verzopen katten kwamen we nat en vies binnen na een paar uur Pieterpad in de regen, maar door de warme ontvangst door Margot waren we dat gauw vergeten. Heerlijke bedden, mooie, nieuw trendy inrichting, prachtige bad’zaal’, met alle gewenste voorzieningen! Goede verwarming ! De all-in prijs bleek erg ‘all-in’ (mini bar! vers gemalen koffie! fruit! uitgebreid ontbijt!). En vanwege de regen kregen wij als wandelaars ook nog eens een taxiservice naar het restaurant (dat gaat ze vast niet voor iedereen doen J ). Kortom: Een aanrader voor Pieterpad wandelaars: maar 1 km van de route vandaan!

Ad & Marlies, 16 – 17 okt 2015
Margot Tummers 21 oktober 2015 Hallo gasten,

Welkom in het nieuwe gastenboek van Bed & Breakfast Linssenhof. Schrijf zelf een berichtje in het gastenboek door op de knop Bericht toevoegen te klikken.

Groetjes,
Margot Tummers